Ξεχάσατε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό σας ;
  • Εάν ξεχάσατε το όνομα χρήστη, παρακαλούμε εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, αφηνοντας το πεδίο ονόματος χρήστη κενό, έπειτα πατήστε το κουμπί Αποστολή Ονόματος Χρήστη, και το όνομα χρήστη σας θα σας σταλλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  • Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης αλλά θυμάστε το όνομα χρήστη, παρακαλούμε είσαγετε Όνομα Χρήστη και την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση, πατήστε το κουμπί Αποστολή Κωδικού, και θα λάβετε ένα νέο κωδικό σύντομα. Έπειτα χρησιμοποιήστε αυτό το νέο κωδικό για την εισαγωγή σας στην ιστοσελίδα.
  • Εάν ξεχάσατε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, παρακαλούμε ανακτήστε πρώτα το όνομα χρήστη, έπειτα τον κωδικό πρόσβασης. Για να ανακτήσετε το όνομα χρήστη, παρακαλούμε εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, αφήνοντας το πεδίο Ονόματος Χρήστη κενό, έπειτα πατήστε το κουμπί Αποστολή Ονόματος, και το όνομα χρήστη θα σας σταλλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Έπειτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια φόρμα για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Designed and Developed by AXXIS Internet Solutions